ATİK Yeni Hizmet Binasını Basına Tanıttı

10.10.2019

Atılımcı İş Adamları Derneği (Atik) Başkanı Yasin Akyol ve yönetimi basın mensuplarına yeni dernek binasını tanıttı. Yerel basının birçok temsilcisinin katıldığı toplantıda konuşan Başkan Yasin Akyol " Tüm arkadaşlarımız maddi ve manevi destek verdi. Bu ahengi bozmayacağız, bizim için önemli olan çok değil nitelikli üyeye sahip olmak. " ifadelerine yer verdi

Daha önce İzmit'te Haldız İş Merkezi'nde faaliyet gösteren Atılımcı İş Adamları Derneği, yaklaşık 1 hafta önce Başiskele Karadenizliler Mahallesi D-130 Karayolu Caddesi no:244 adresinde bulunan yeni yerine taşındı. Taşınmasının ardından ATİK Başkanı Yasin Akyol ve yönetim kurulu üyeleri derneğin yeni adresinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yeni ofiste özellikle özen gösterildikleri yerler olduğunu belirten Akyol, “17-18 aylık dernek başkanlığı ve yönetimimizle yaptığımız çalışmalar neticesinde hayallerimizi gerçekleştirdik. 6 aylık bir çalışma neticesinde yeni binamızı hayata geçirmiş bulunmaktayız. Allah izin verirse Cumartesi günü açılışımızı gerçekleştireceğiz. Bu kompleksi kurarken birtakım şeylere özen gösterdik. Üniversiteden arkadaşlarımız için projeler üretebilecekleri bir çalışma ofisi oluşturduk. Konferans salonu oluşturduk. Arkadaşlarımızın yanı sıra tüm kentin insanlarına armağan etmek istiyoruz. Gelip burada çalışabilirler. Derneklerin en büyük özelliği kendi içerisindeki birlikteliği diri tutmak. Üst katımızı da sosyal alana ayırdık. Ulusal veya uluslararası pazarda kendi sektöründe duayen olmuş profesyonel işadamlarını bu platformda ağırlamak istiyoruz. İlk olarak Titanic Otelleri’nin sahibi Mehmet Aygün ile başlatıyoruz. Dostlarımız ve işadamlarını ağırlamayı planlıyoruz” dedi.