ATİK Geri Dönüşüm Farkındalığı Yarattı. İhtiyaç Sahibi Bireye Tekerlekli Sandalye Hediye etti

13.01.2023

Geri dönüşüm farkındalığı yaratmak amacı ile ATİK Derneği olarak başlattığımız plastik kapak toplama kampanyamızı tamamladık. Kampanya sonunda Plastik Kapakların dönüşümünden elde edilen gelir ile ihtiyaç sahibi bir vatandaşımıza Tekerlekli Sandalye alarak, ihtiyaç sahibine ulaştırılması konusunda sandalyeyi Başiskele Kaymakamlığına teslimini gerçekleştirdik.

Projemiz ve desteğimiz için Başiskele Kaymakamı Sayın Necip Çakmak Dernek Başkanımız Sayın İlker Kızılkaya' ya
Teşekkür Belgesini takdim etti. Bu süreçte bizlere destek olan tüm üyelerimize, misafirperverliği ve öncülüğü için Başiskele Kaymakamlığına teşekkürlerimizi sunarız.