ATİK' ten Güçlü Açılış

16.10.2019

Atılımcı İş Adamları Derneği’nin yeni hizmet binası kent protokolünün katılımı ile düzenlenen törenle açıldı.

Arif BULUT-Başiskele Karadenizliler Mahallesi D-130 Karayolu Caddesi No: 244 adresindeki yeni binasına taşınan Atılımcı İş Adamları Derneği’nin yeni hizmet binası kent protokolünün yoğun katılımı ile düzenlenen törenle açıldı. ATİK Başkanı Yasin Akyol ile yönetim kurulunun ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan, Kent Konseyi Başkanı Adnan Uyar, Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, CHP eski Milletvekili Hikmet Erenkaya ve davetliler katıldı.

ÜLKEMİZ VE KENTİMİZ İÇİN ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Açılış töreninde konuşan ATİK Başkanı Yasin Akyol “  2009 yılında derneğimiz kurulmuştur. ATİK günümüzde 60 üyesinden aldığı güçle yoluna devam etmektedir. ATİK bir araya gelmesi zor görünen kişilerin bir arada gelerek başarılı işlere imza attığını göstermiştir. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik daralmaya rağmen üyelerimizle yatırım yapmaya devam etmenin gururunu yaşıyoruz. ATİK mobil uygulama ile üyelerimiz aramızda iletişimi güçlü bir hale getirmiş bulunuyoruz. Yeni hizmet binamızda bundan önce olduğu gibi daha güçlü bir şekilde ülkemiz için kentimiz için üretmeye, istihdam oluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

KOCAELİ ŞANSLI BİR İL

Akyol’un ardından konuşan Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü “ ATİK kuruluşundan bu yana yakın bir şekilde takip ettiğim bir dernek. İlçemize böylesine güzel bir binayı kazandırmalarından dolayı teşekkür ediyorum. ATİK’in bundan sonrada da başarılarına en güçlü şekilde devam edeceğine inanıyorum” dedi.  Özlü’nün ardından konuşan Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay ise “ İş adamları derneğinin ilçemizde olması bizleri gerçekten gururlandırdı. İlçemiz için her zaman en iyisini istiyoruz.  Kocaeli gerçekten çok şanslı bir il. Her anlamda ulaşım yollarının üzerinde. ATİK’e bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

ULAŞAMAYACAĞIMIZ HEDEF YOK

Kantay’ın ardından konuşan İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir “ Bu topraklarda, uzun yıllardır var olmamızın nedeni birliğimizdir. Her ne kadar birliğimizi zedelemeye dair çalışmalar olsa da bu millet bütün engelleri aşmaya devam etmektedir. Maziden aldığımız ilham ile geleceği hep birlikte daha güzel bir şekilde inşa edeceğiz. Genç iş adamlarımıza ben gerçekten inanıyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Birlik içerisinde olduğumuz sürece başaramayacağımız, ulaşamayacağımız hiçbir hedef yoktur” şeklinde konuştu.

GÜÇLÜ OLMAMIZ GEREKİYOR

Açılışta son olarak konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak “ Allah askerimize, güvenlik güçlerimize güç, kuvvet versin. Harekat başladığında yanımızda olmasını beklediğimiz ülkeler, bizim yanımızda olması. Cumhurbaşkanımızın de dediği gibi bizim bizden başka dostumuz yok. Bizim mazlum milletler için güçlü olmamız gerekiyor. Bizden ümit bekleyen ülkeler var. Bizler şanlı bir tarihe sahibiz ve görevlerimiz var. Bizde kentimiz için taş üstüne taş koyan herkese saygı gösteriyor, destek veriyoruz. Bu anlamda genç iş adamlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: https://www.demokratkocaeli.com/mobil/haber/41783/atikten-guclu-acilis.html