ATİK ' ten Barış Pınarı Harekatı'na Destek

19.10.2019

title ATİK Derneği Başkanı Yasin Akyol, Barış Pınarı Harekatı’na desteğini açıkladı

Suriye sınırımızda Barış Pınarı Harekatı sürerken ilimiz STK ve odalarının da operasyona desteği günbegün artıyor.
ATİK Derneği Başkanı Yasin Akyol ve yönetimi de operasyona destek verdiklerini belirterek bölgenin teröristlerden temizlenmesi temennisinde olduklarını ifade etti.

‘İNANCIMIZ TAM’

Harekatın meşru müdafaa hakkı çerçevesinde sürdüğünü ifade eden ATİK Derneği Başkanı Yasin Akyol, “Bir haftayı aşkın süredir devam eden operasyonda teröristler ile bunlara ait barınak, sığınak, mevzii, silah, araç ve gereçler hedef alınmakladır.

Bu harekat, hiçbir etnik ve dini grubu hedef almadığı gibi Suriye'nin tarihi, kültürel varlıkları ile altyapı tesisleri gibi sosyal yaşam alanlarının zarar görmemesi için her türlü dikkat ve hassasiyetin gösterildiğine inancımız tamdır” diye konuştu.

‘ARKASINDAYIZ’

TSK'nın başarıyla icra ettiği Barış Pınarı Harekatı’nın arkasında olduklarını belirten Akyol, “Bu operasyonları destekliyoruz. Ülkemizin ve bölgemizin birliği, dirliği, sulhu için harekatın tüm terör odakları temizleninceye ve terör tehdidi ortadan kalkıncaya kadar devam etmesi temennimizdir.

ATİK Derneği olarak harekatın başarıyla sonuçlanmasını, kahraman askerlerimizin görevlerini tamamlayıp sağ salim yurda dönmelerini temenni ediyoruz” dedi.