bilgi@atikdernegi.org.tr

ATİK Üyemiz Kaya Ticaret'i Ziyaretimiz

ATİK, 27 Nisan'da gerçekleştirilecek Gala gecesi öncesi üye ziyaretlerine başladı.

23.2.2019

ATİK’ten “Troy” çağrısı

Atılımcı İş Adamları Derneği (ATİK)tarafından düzenlenen basın açıklaması ile cari açığın kapatılması noktasında Türkiye Ortak Ödeme Yöntemi (TROY)’a geçilmesi çağrısında bulunuldu.

ATİK derneğinde Yasin Akyol dönemi

ATİK derneğinde Yasin Akyol dönemi2009 yılında kurulan ve ilimizde bin 500 istihdam gücüne sahip Atılımcı İşadamları Derneği'nin 5 olağan genel kurulunda yeni başkan Yasin Akyol seçildi.

Yasin Akyol: Kocaeli’nin Geleceğiyiz

ATİK’in yeni başkanı Yasin Akyol, derneğinin zenginler kulübü değil, Kocaeli’nin geleceği olduğunu söylüyor. Atılımcı iş adamları, yeni projeleriyle bomba gibi geliyor.

Karaosmanoğlu'ndan ATİK'e Ziyaret

Başkan Karaosmanoğlu, Atılımcı İş Adamları Derneği Başkanı Yasin Akyol ve yönetimine iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

ATİK İftar Yemeğinde Buluştu

Atılımcı İşadamları Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri ile dün akşam Başol Steak House düzenlemiş oldukları iftar programında bir araya gelerek iftar yaptılar.

ATİK KOTO’yu ziyaret etti

Atılımcı İşadamları Derneği Başkanı Yasin Akyol, Kocaeli Ticaret Odası’na ziyaret gerçekleştirdi.

ATİK büyümeye devam ediyor

İlimizin genç ve girişimci iş adamlarından oluşan Atılımcı İşadamları Derneği (ATİK) yoluna sağlam adımlarla devam ediyor Kaynak: ATİK büyümeye devam ediyor.

ATİK'ten Vali Aksoy'a ziyaret

ATILIMCI İşadamları Derneği (ATİK) Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Akyol ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulundular.

Başkan Karaosmanoğlu ATİK'i Ağırladı

Başkan Karaosmanoğlu, Atılımcı İş Adamları ve TÜMSİAD Kocaeli Şubesini makamında ağırladı. Karaosmanoğlu görüşmelerde Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli ekonomisine ve

ATİK Yeni Döneme İddealı Girdi

Kısa adı ATİK olan Atılımcı İşadamları Derneği, aralık ayı içinde yeni bir döneme adım attı. Yasin Akyol Başkanlığı’ndaki yeni yönetim kurulu ile yoluna devam