Sevgili arkadaşlarım, değerli üyelerimiz;

Asıl amacı ülkemiz ve şehrimizin ticari, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunmak olan derneğimiz, yeni dönemle birlikte bu amaç doğrultusunda var gücü ile çalışacaktır. Sizlerden aldığımız güç bizim en büyük güvencemiz olacaktır. Üstlenmiş olduğumuz bu görevde bizleri yalnız bırakmayacağınızı biliyorum. Sizlerin varlığını bilmek, hedeflerimizi gerçekleştirmek doğrultusunda atacağımız adımları güçlendirirken bizleri fazlası ile cesaretlendirecektir.

Ekonomimizin dünyada 10. Büyük ekonomi olma hedefini gerçekleştirebilmek için milli birliğimizin sağlanabilmesi son derece önemlidir. Bu konuda üzerimize düşen görevi yerine getirmeye devam edeceğiz ve almış olduğumuz sorumluluğun bilinci ile, tüm değerli arkadaşlarımla birlikte el ele vererek güzel eserler çıkarma uğraşında olacağız.

Yeni dönemin derneğimize hayırlı olmasını, sizlere sağlıklı huzurlu ve bol kazançlı günler getirmesini temenni ediyorum.

Saygı ve Sevgilerimle