ATİK ' e Ak Parti İl Başkanı Sn. Mehmet Ellibeş ' ten ziyaret

19.10.2019

title AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yoğun siyasi çalışmasına ATİK’te bilardo ile ara verdi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve il yöneticileri, ATİK’in yeni yerinde Başkan Yasin Akyol ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
HAYIRLI OLSUNA GİTTİ
Geçtiğimiz günlerde Körfez Mahallesi’nde bulunan eski dernek binasından Başiskele Karadenizliler Mahallesi D130 Karayolu Caddesi no 244 adresine taşınan Kocaeli Atılımcı İş Adamları Derneği (ATİK), hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. ATİK Başkanı Yasin Akyol ve yönetimini son olarak AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ziyaret etti. Ellibeş, yeni dernek binasının hayırlı olmasını temenni ederek başarılı işler ve projeler yapılması için Başkan Yasin Akyol ve ekibine moral verdi. Ellibeş ayrıca derneğin yeni binasında bulunan ve dernek üyelerine yönelik hazırlanan sosyal alan odasında bilardo oynadı.

Ellibeş bilardo ile stres attı

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve il yöneticileri, ATİK’in yeni yerinde Başkan Yasin Akyol’ hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ellibeş bilardo ile stres attı

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yoğun çalışmasına bilardo ile kısa bir ara verdi.

kaynak: https://www.cagdaskocaeli.com.tr/ellibes-bilardo-ile-stres-atti-h107029.html