AK Parti'den Hayırlı Olsun Ziyareti

7.01.2019

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve beraberindekiler, yeni seçilen Atılımcı İş Adamları Derneği (ATİK) Başkanı Yasin Akyol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman önceki gün Kocaeli Atılımcı İş Adamları Derneği (ATİK) Başkanı Yasin Akyol ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

BAŞARILAR DİLEDİLER

Geçtiğimiz olağan genel kurulunu tamamlayarak ATİK’e yeni başkan seçilen Yasin Akyol ve yönetimi, AK Partilileri ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Ceyhan, Ayaz, Yılmaz ve Kahraman da Yasin Akyol ve yönetim kurulu üyelerine yeni dönemde başarılar diledi ve hayırlı olsun dileklerini iletti.