Atik Yeni Hizmet Binasını Açtı

16.10.2019

title
Kocaeli Atılımcı iş Adamları Derneği’nin (ATİK) yeni hizmet binası açılış töreni geniş bir katılım ile bugün gerçekleşti.

ATİK YENİ BİNASINDA

Kısa adı ATİK olan Atılımcı İş Adamları Derneğinin Başiskele Karadenizliler Mahallesinde bulunan yeni dernek binasının açılışı bugün düzenlenen tören ile yapıldı. Açılış törenine siyaset ve iş dünyasından birçok isim katılım gösterdi. Açılışa ev sahibi Yasin Akyol’un yanı sıra, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Yaşar Çakmak, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, CHP Eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, KOTO meclis Başkanı Akın Doğan ve birçok iş insanı katılım gösterdi.

“YATIRIM VE İSDİHDAM YAPMAKTAN GURUR DUYUYORUZ”

Açılış töreninde ev sahibi Yasin Akyol kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Akyol konuşmasında “ATİK eski Türkçe’de gelecek anlamına gelen ati kelimesinden türeyerek iş adamı ile yoluna devam etmektedir. Uyumlu bir şekilde hedefler doğrultusuna ilerleyebileceğini göstermiştir. Arkadaşlık dostluk çerçevesinde ortaklığı göstermiştir. ATİK, Şehir ve ülke ekonomisine katkı sunmaktan gurur duymaktadır. Geleceğe hazır olmak için atik mobil uygulamasını hayata geçirmiş ve kentin tüm dinamikleri ile iş birliğine hazırdır. Kentimize mal olmuş iş adamlarından kendimize pay çıkarmak istediğimizi belirtmek isterim. Siz değerli katılımcılara bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim” dedi.
“İŞ ADAMLARI DERNEĞİNDEN ÖTE BİNA”
Akyol’un ardından konuşma yapan Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü konuşmasında ATİK Derneği kuruluşundan beri yakından takip ettiğim bir dernek. Her gün gelişerek yoluna devam etmekte. Başiskele ‘ de böyle güzel bir binayı kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. İş adamları derneğinden öte topluma kazandırılan bu bina için kendilerine teşekkür ediyor ve hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
“HER ZAMAN EN İYİSİNİ İSTEYECEĞİZ”
Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay ise konuşmasında, “4 yıldan bu yana sınır ötesinde çarpışan kahraman askerlerimize başarılar diliyorum. Böyle güzel bir müessese bize heyecan veriyor. Bir iş adamları derneğinin ilçemizde bu şartlarda açılıyor olması bizi gururlandırıyor. İlçemiz için her zaman en iyisini isteyeceğiz. O kadar şanslı bir konumdaki Başiskele cenabı Allah böyle bir yerde fırsat sunmuş. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum“ dedi.

“ DAHA AYDIN GÜNLER “

İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir yaptığı konuşmasında, “Değerli dostlar böylesine güzel bir programda sizlerle buluşmuş olmaktan mutluluk duyuyorum. Omuz Omuza vermeye ihtiyacımız var. Anadolu topraklarını yurt edinmiş bir toplum olarak bu topraklarda duruyor olmamızın temel nedeni aldığımız güçtür. İsim çok güzel ATİK’ i inşallah hep beraber inşa edeceğiz. Bu dernek çatısı altında ülkemizi daha aydın günlere taşıyacaklarına inanmamıza neden oldu. Kendileri ile tanışmaktan mutluluk duyduğum bu gençlerimize başarılar diliyorum” dedi.

“HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ”

Törende son konuşmayı yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak “bugün başlangıç için bir aradayız. Cenabı Allah askerimize polisimize güç kuvvet versin. Harekat başlar başlamaz Türkiye’nin yanındayız demesini beklediğimiz ülkeler sessiz kaldı. Kuvvetli olmamız lazım. Hangi görev olursa olsun üzerimize düşen görevi yapmalıyız. Böyle güzel bir müessese açılması gösteriyor ki her şey yoluna giriyor. Paydaşlarınız olarak her türlü desteğe hazırız. Kentimiz çalışan herkese partisi ne olursa desteğimiz tamdır. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kaynak: https://kocaelifikir.com/haberler/gundem/atik-yeni-hizmet-binasini-acti/35811