FİKRİ IŞIK’TAN ATILIMCI İŞ ADAMLARINA ZİYARET

27.03.2019

Eski Başbakan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık  Kocaeli’nin etkin ve bilinen derneklerinden olan Atılımcı İş Adamları Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette  ATİK yönetim kurulu ve dernek üyeleri yer alırken Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’de  bulundu. ATİK Başkanı Yasin Aksoy ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  Işık’a dernek isminin baskılı olduğu pişmaniye hediye edildi.

Eski Başbakan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık  Kocaeli’nin etkin ve bilinen derneklerinden olan Atılımcı İş Adamları Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, dernek yönetim kurulu ve üyeleri de yer aldı.

ORTAK AKILLA HAREKET EDERSEK GÜZEL SONUÇLAR ORTAYA ÇIKAR

Ziyarette konuşan Atılımcı İş Adamları Derneği Başkanı Yasil Akyol,” yoğun geçen bir seçim  süreci var. Bu süreçte bizlere zaman ayırarak ziyaret eden Eski Başbakan Yardımcımız milletvekilimiz Fikri Işık’a çok teşekkür ediyorum. Dedi. Akyol konuşmasının devamında Kent yöneticilerinin önümüzdeki dönemde iş adamları derneklerinin görüş ve önerilerini de alarak ortak akılla hareket edilmesi halinde güzel  çalışmaların ortaya çıkabileceğini söyledi.

GENÇ İŞ ADAMLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİĞİM İÇİN MUTLUYUM

Ekonomik,siyasi, savunma ve tarımsal faaliyetlerin ve politikalarında görüşüldüğü toplantıda konuşan Eski Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ise genç iş adamlarıyla buluştukları için memnuniyetini dile getirdi ve 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi.

Ziyaretin ardından dernek binası önünde Fikri Işık ve parti temsilcileri, dernek yönetim kurulu ve üyeleriyle toplu  fotoğraf çekildi.